יום חמישי, 19 באפריל 2012

מתכון אחרון לשבוע זה- חצילים מתכון של אמא




החציל:
חותכים את החציל לפרוסות של סנטימטר אחד לכל אורך של החציל ומטגנים  על מחבת עם שמן או בשמן עמוק
סופגים את השמן עם נייר סופג :)
ממליחים

3-4 חצילים

המילוי:
3 כפות גדולות של מיונז
3 שיני שום

חצי כוס של אגוזי מלך חתוכים דק
1 כפית של תבלין חמלי-סונלי הגרוזיני (אם אין בסביבה מוסיפים קוסברה יבשה טחונה כפית אחת)
מלח לפי טעם

הקישוט:
קוסברה טרייה

לאחר שהחציל קר מקפלים אותו לשניים עם המלית בתוך הקיפול :)
מקשטים בקוסברה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה