החציל:
חותכים את החציל לפרוסות של סנטימטר אחד לכל אורך של החציל ומטגנים על מחבת עם שמן או בשמן עמוק
סופגים את השמן עם נייר סופג :)
ממליחים
3-4 חצילים
המילוי:
3 כפות גדולות של מיונז
3 שיני שום
חצי כוס של אגוזי מלך חתוכים דק
1 כפית של תבלין חמלי-סונלי הגרוזיני (אם אין בסביבה מוסיפים קוסברה יבשה טחונה כפית אחת)
1 כפית של תבלין חמלי-סונלי הגרוזיני (אם אין בסביבה מוסיפים קוסברה יבשה טחונה כפית אחת)
מלח לפי טעם
קוסברה טרייה
מקשטים בקוסברה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה