יום חמישי, 31 במאי 2012

עוגה בחושה "דברים טובים"































עוגה בחושה "דברים טובים"

12 מנות

מצרכים:

3 ביצים
2 כוסות קמח לבן
1 וחצי כוסות סוכר
חצי כוס שמן קנולה
מיץ מתפוז אחד
1שקית אבקת אפייה
חצי כפית סודה
כפית קינמון
טיפה אגוז מוסקט
טיפה ציפורן טחון

2 תפוחים גדולים(רצוי סמיט)
1 בננה
חצי כוס אגוזי מלח
חצי כוס צימוקים


אופן ההכנה :


מערבבים את כל המצרכים יחד חוץ מהפירות אגוזים וצימוקים

אני מעדיפה בסדר הזה
ביצים
סוכר
שמן
מיץ תפוז
סודה אבקת אפייה ותבלינים
קמח


את הבננה חותכם לקוביות ואת התפוחים מקלפים וחותכים לפלחים של 8 כל תפוח
את התפוחים מסדרים בתחתית התבנית
לקערה עם הבצק מוסיפים את הצימוקים אגוזים ובננה ומערבבים היטב
שופכים מעל התפוחים את כל הבצק עם התוספות


אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

קרוב לחמישים דקות
ליפעמים שעה

בודקים עם קיסם שהבצק יבש ולא נדבק לקיסם

מצננים

ובתאבון

למי שמחשב קלוריות ומעוניין לראות את ערך התזונתי של המתכון מוזמן להיכנס ללינק זה
ולהינות מכל המידע על המנה באחד מהמתכונים שלי FoodsDictionary


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה