מצרכים:
סלק אחד גדול או 2 בינוניים-בערך 300 גרם
חומץ תפוח עץ – חצי כוס
3 שיני שום כתושים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק עם הקליפה
אחרי שהסלק מוכן (בודקים עם מזלג אם המזלג נכנס בקלות הסלק מוכן ) שופכים את המים החמים ומכסים את הסלק במים קרים , כך הקליפה של הסלק תרד בקלות אם נלחץ באצבעות על הקליפה
חותכים את הסלק המבושל לחתיכות בעווי של סנטימקר בערך
שופכים מעל את החומץ
ממליחים
ומוסיפים את שיני השום הכתושים
מערבבים את הכל יחד
אני אוהבת לאחסן במקרר ולאכול קר בזמן הסעודה
הסלק נשמר הרבה זמן בגלל החומץ והשום כך שאפשר להכין פעם בשבוע ולאכול כל השבוע
בתאבון
ולהינות מכל המידע על המנה באחד מהמתכונים שלי FoodsDictionary

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה