יום חמישי, 7 ביוני 2012

פשטידת גבינה עם ירקות ללא גלוטן

































פשטידת גבינה עם ירקות ללא גלוטן

מצרכים:

קילו תפוחי אדמה
3 קישואים בינוניים
1 בצל גדול
3 ביצים
500 גרם גבינה לבנה 5%
6 גבעולי שמיר טרי
3 שיני שום
3 כפות שמן
100 גרם חמאה רכה

מלח
פלפל שחור
קצת אגוז מוסקט


אופן ההכנה:

בהכנות מוקדמות נכין בצד
-בצל שמטוגן ב 3 כפות שמן
-שמיר קצוץ דק
-תפוחי אדמה קלופים שלמים שבישלנו במים עם מלח לא בישול מלא 5 דקות בערך ופשסנו אותם לעיגולים
-קישואים שגירדנו בפומפיה גסה
-חמאה רכה
-3 שיני שום קלופים וקטושים

אפשר להתחיל לבשל

בקערה מערבבים יחד לפי סדר כתוב את מצרכים הבאים

ביצים
גבינה
חמאה
בצל מטוגן
קישואים
שום
שמיר
מלח
פלפל שחור
קצת אגוז מוסקט

שופכים לתבנית את תערובת
ומסדרים את עיגולי תפוחי האדמה יפה- כך שחצי מכל עיגול תובע בתוך הבצק

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות בערך ל 50 דקות ככה שהפשטידה תהיה שחומה מלמטה (אם אתבנית שקופה אפשר לראות אם לא תשמכו על החושים) ומלמעלה קצת

מצננים
ובתאבון

למי שמחשב קלוריות ומעוניין לראות את ערך התזונתי של המתכון מוזמן להיכנס ללינק זה
ולהינות מכל המידע על המנה באחד מהמתכונים שלי FoodsDictionary

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה