בלינצ'ס עם גבית תבור וצימוקים בטעם וניל
לבצק:
3 כוסות חלב
3 ביצים
300 גרם קמח
3 כפות שמן
לטיגון עוד 3 כפות שמן לכל הבלינצ'סים יחד
למלית:
1 קילו גבינת תבור 5 אחוז
חצי כוס סוכר
תמצית וניל כף (או הכי טוב פנים של מקל וניל אחד)
כוס צימוקים לבנים
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל מצרכי הבצק
2.מחממים מחבת טפלון ומנגבים עם צמר גפן ספוג בשמן
3.יוצקים מצקת אחת של נוזל על המחבת ומטאים את המחבת על מנת שהבצק יתפזר
על פני כל במחבת (לפעמים צריך הרבה פחות ממצקת מלאה תלוי בגודל המחבתובגודל המצקת )
עווי הבלינצ'ס ממש דק - בערך
מילימטר לאחר הטיגון
4.ממתינים עד שאפשר להפוך את הבלינצ'ס
5.הופכים ממתינים 3 שניות ומורידים מהמחבת
6.מסדרים בערמה את הבללינצ'ס (בזמת שממתינים מכינים את המלית)
7.שמים בקערה את כל המצרכים של המלית ומערבבים טוב טוב
8.אחרי שהצלינצ'סים קרים מגלגלים את המלית אל תוך הבלינצ'ס
לפני ההגשה:
מחממים מחבת עם כף שמן ומתגנים את הבלינצ'סים הממולאים על אש גבוהה עד
שהבלינצ'סים מזהיבים, מקשטים ובתאבון
השלמות:אפשר לאכול ולהגיש עם דבש,מעדן,ריבה,סילן,סוכר,אבקת סוכרר,פירת
טריים, פירות יבשים ועוד כל מה שטעים לכם עם זה
הערה:
אני עושת תמיד כמות שבמתכון ומקפיאה או שמה במקרר תלוי ברמת
האכילה
וכל פעם שמישהו רוצה לאכול בלינצ'ס מטגנים לו את הכמות שהוא רוצה
למי שמחשב קלוריות ומעוניין לראות את ערך התזונתי של המתכון מוזמן להיכנס לקישור זה
ולהינות מכל המידע על המנה באחד מהמתכונים שלי FoodsDictionary

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה