ליום הולדת של טל הכנתי מאפה של בצק עלים עם כל מיני תוספות נחמדות מעל
החברות קראו לזה פוקצ'ה וככה זה נשאר ,למרות שזאת לא ממש פוקצ'ה אלה פוקצ'ה מזויפת לעצלנים
חציל 1
גמבה 2
בצל 1
שום 5 שיניים
חצי צרור פטרוזיליה
גבינה בולגרית 22 אחוז 200 גרם (קופסא אחת)
פלפל גרוס
אגוז מוסקט
מלח
את הפטרוזיליה קוצצים דק
את הבצל לפרוסות דקות (עיגול או חצי עיגול)
שום או כתוש או חתוך דק (לא משנה)
גבינה חותכים לקוביות של סנטימטר אחד בערך
את החציל והגמבה השום והבצל מטגנים בשמן וסופגים את השמן עם נייר סופג
כל ירק מטגנים בנפרד
מצננים
פורסים על תבנית עפייה את הבצק עלים
ומעל מניחים את כל הירקות המטוגנים
מפלפלים ממליחים (יש לזכור שהגבינה היא מלוחה)
מעל כל זה מפזרים את הקוסברה
ומעל הכל מפזרים את קוביות הגבינה
תנור 200 מעלות
חצי שעה בערך
בתאבון
החברות קראו לזה פוקצ'ה וככה זה נשאר ,למרות שזאת לא ממש פוקצ'ה אלה פוקצ'ה מזויפת לעצלנים
מצרכים:
בצק עלים חצי גליל מוכן מהחנותחציל 1
גמבה 2
בצל 1
שום 5 שיניים
חצי צרור פטרוזיליה
גבינה בולגרית 22 אחוז 200 גרם (קופסא אחת)
פלפל גרוס
אגוז מוסקט
מלח
אופן ההכנה:
תחילה שוטפים את כל הירקות וחותכים לקוביותאת הפטרוזיליה קוצצים דק
את הבצל לפרוסות דקות (עיגול או חצי עיגול)
שום או כתוש או חתוך דק (לא משנה)
גבינה חותכים לקוביות של סנטימטר אחד בערך
את החציל והגמבה השום והבצל מטגנים בשמן וסופגים את השמן עם נייר סופג
כל ירק מטגנים בנפרד
מצננים
פורסים על תבנית עפייה את הבצק עלים
ומעל מניחים את כל הירקות המטוגנים
מפלפלים ממליחים (יש לזכור שהגבינה היא מלוחה)
מעל כל זה מפזרים את הקוסברה
ומעל הכל מפזרים את קוביות הגבינה
תנור 200 מעלות
חצי שעה בערך
בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה