יום שלישי, 22 במאי 2012

עוגיות נהדרות (מתכון מרוקאי) לתה ולקפה



מצרכים:

1 קילו קמח
3 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
2 שקיות אבקת אפייה
3 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:


מערבבים הכל יחד במיקסר או ידנית ולשים טוב טוב
נותנים לבצק לנוח 20 קדות

לאחר מכן משטיחים וחותכים לצורות רצויות
מנקבים חורים עם מזלג

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות
20 דקות, עד שהעוגיות מקבלות צבע זהוב
מקררים ומאחסנים בכלי סגור על מנת שלא יספגו לחות

בתאבון


למי שמחשב קלוריות ומעוניין לראות את ערך התזונתי של המתכון מוזמן להיכנס  לקישור הזה כאן
ולהינות מכל המידע על המנה באחד מהמתכונים שלי FoodsDictionary

תגובה 1: